Wij halen alvast de hashtag #foodtrend boven!
GESPOT: de tacro combineert het beste van de Mexicaanse en Franse keuken
Anno 2017 strooiden we glitters in onze cappuccino, smeerden we unicornpasta op onze boterham en maakten we van onze traditionele milkshakes ware caloriebommen. Ondertussen ligt de eerste maand van 2018 bijna achter ons, dus hoog tijd voor een nieuwe foodtrend. Enter: de tacro.
Heb jij een reisje naar San Francisco gepland? Dan moet je zeker eens langs bakkerij Vive Le Tarte passeren, want daar staat de allernieuwste foodtrend – de tacro – op de menukaart. Deze lekkernij combineert een croissant uit de Franse keuken met een culinaire vulling uit Mexico.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Best of both worlds
Voor deze nieuwe trend wordt een croissant opgevuld met onder andere maïs, vlees, rode ui, radijzen, avocado, tuinkers en een schijfje limoen.
De tacro is ondertussen al een ware hype op Instagram, en volgens ons is het een kwestie van tijd voor dit hapje in België zal verschijnen. Het ziet er alvast uit om duimen en vingers bij af te likken. Njammie!
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Lees ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier