Wat dacht je van avocadotartaar met roze pompelmoes en feta of gazpacho van sla, komkommer en erwtjes?
RECEPTEN: 7 vegetarische tapas om je gasten mee te verblijden op je volgende barbecue
Laura Vansweevelt
Web- en reportagejournalist
Web- en reportagejournalist
2 August 2019
Bijgewerkt: 21 September 2021
Chorizo, croquetas de jamón, albóndigas, ... De typisch Spaanse tapas bevatten vaak vlees of vis. Gelukkig bestaan er tal van vegetarische alternatieven. Zoals deze 7 frisse hapjes die perfect als aperitief kunnen dienen tijdens je volgende barbecue.
Avocadotartaar met roze pompelmoes en feta
Recept via Libelle Lekker.
Toast met geitenkaas en vijgen
Recept via Libelle Lekker.
Gefrituurde courgettebloemen gevuld met kaas, bieslook en peterselie
Recept via Libelle Lekker.
Champignonwieltjes met peterselie en kaas
Recept via Libelle Lekker.
Gazpacho van sla, komkommer en erwtjes met feta
Recept via Libelle Lekker.
Feta-honingsticks in filodeeg met yoghurtdip
Recept via Libelle Lekker.
Bruschetta met erwtjes, munt en geitenkaas
Recept via Libelle Lekker.
[td_smart_list_end]
Vegetariër? Lees dan ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier