HOTSPOT: culinaire pop-upbar WINTAR wordt hét walhalla voor kaasliefhebbers
De ultieme wintersfeer? Die kan je vanaf dit weekend al opsnuiven in de nieuwe pop-upbar WINTAR, op de de site van Brouwerij De Koninck in Antwerpen. Cheezy – pun intended – date night met je lief? Check.
Is ‘foodie’ jouw middle name? Dan ben je bij WINTAR aan het juiste adres. De culinaire pop-upbar op de site van Brouwerij De Koninck in Antwerpen opent vanaf donderdag 21 november de deuren en belooft een ‘bloody good time in een winterse, cheezy sfeer’. Op het menu: smeuïge raclette en andere hemelse gerechten van kaasmeester Frederick Van Tricht en überslager Luc De Laet. Denk maar aan kaasfondue, racletteburgers, ajuinsoep met kaascroutons, steak & cheese sandwiches en ambachtelijke charcuterie. Kortom: alles wat je hartje begeert op een koude winterdag. Neem daar nog een heerlijke cocktail of een speciaal biertje bij en je bent wat ons betreft vertrokken voor een gezellig avondje uit.
WINTAR: praktisch
Boomgaardstraat 17, Antwerpen
Open van donderdag tot zondag (17u tot middernacht).
Website
https://www.instagram.com/p/B4P4csEHZwi/
Meer cheezy hotspots:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier