Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Haal de hashtag #foodtrend maar opnieuw boven!

Zoetebekken, opgelet: deze nieuwe lekkernij ziet er onweerstaanbaar uit

In 2017 kwamen we heel wat foodtrends tegen, van freakshakes met alles erop en eraan tot glitters in je cappuccino. Maar het afgelopen jaar sluiten we af met de enige echte conut.


De conut, wat? We horen het jullie al denken. Maar de lekkernij zal sowieso in de smaak vallen bij iedereen die van zoet houdt. Het dessert is namelijk gemaakt van een croissant (met donutdeeg) en wordt daarna opgevuld met een hele hoop softijs. Kwijl...

https://www.instagram.com/p/BcZPpSZhOuz/?taken-by=chocolatekomberryco

Conut met Nutella


Leigh Allen, die bij Chocolate Komberry Co. in Brisbane werkt, is de bedenkster van deze caloriebom. ‘Het deeg wordt eerst gebakken en dan gefrituurd. Vervolgens moet het rusten’, vertelt ze aan Daily Mail. Van een intensieve job gesproken! Het hoorntje wordt tot slot afgewerkt met een overheerlijke topping. Wat dacht je van een conut met Oreo, Nutella of alle kleuren van de regenboog? Yep, alles kan en mag op de conut.

https://www.instagram.com/p/BctzudUhB5i/?taken-by=chocolatekomberryco

https://www.instagram.com/p/BcmKYZUBF_n/?taken-by=chocolatekomberryco

 

Wat de precieze ingrediënten van de conuts zijn, wil Leigh Allen niet verklappen, dus zit er maar één ding op: voor ons een vliegtuigticket richting Australië, alsjeblieft.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '