Robine van Tilburg
chef online
chef online
26 May 2019
Bijgewerkt: 21 September 2021
Nu de temperaturen weer voorzichtig richting de 20 graden klimmen, krijgen wij zin in fruitdesserts. Deze aardbeiencrumble smaakt altijd!
Wat deze aardbeiencrumble nóg lekkerder maakt? Een bolletje vanille-ijs natuurlijk... en het zonnetje op je snoet. Smullen!
Ingrediënten voor zo’n 6 stukken crumble:
- 50 g havermout
- 100 g bloem
- 100 g lichtbruine basterdsuiker
- 80 g zachte boter
- half koffielepeltje bakpoeder
- koffielepeltje kaneel
- snuf zout
- 500 g aardbeien
- een flinke eetlepel maïzena
- 40 g witte kristalsuiker
- een eetlepel water
- koffielepeltje vanillearoma
15 min. voorbereiding & 35 min. in de oven
Meer Zon(dig)dag:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier