Robine van Tilburg
chef online
chef online
4 November 2018
Bijgewerkt: 21 September 2021
Dit herfstweertje schreeuwt om verse appel-kaneelmuffins. Met deze klassieker maak je al je vrienden, zussen, broers, oma’s papa’s en collega’s superblij!
Ingrediënten voor ongeveer 10 appel-kaneelmuffins:
- 60 g gesmolten boter
- een ei
- 90 ml melk
- 130 g bloem
- koffielepeltje bakpoeder
- koffielepeltje kaneel
- 1 Granny Smith-appel
- 70 g lichtbruine basterdsuiker
- 60 g rozijnen
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
10 min. voorbereiding & 20 min. in de oven
Met dank aan Albert Heijn België, KitchenAid en Ikea
Meer Zon(dig)dag:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier