Robine van Tilburg
chef online
chef online
8 December 2019
Bijgewerkt: 21 September 2021
Ben je een prachtig negengangenmenu in elkaar aan het flansen, maar twijfel je nog over hoe je je kerst- of oudejaarsavonddiner gepast kan afsluiten? Dan is de ‘Zon(dig)dag’-aflevering van vandaag iets voor jou. Going out with a bang!
Deze Baileys-trifle is superfeestelijk én helemaal niet moeilijk om te maken. Wedden dat je gasten hun glaasjes zullen uitlikken? Hét ideale dessert om 2019 in schoonheid mee af te sluiten als je ‘t ons vraagt. Smullen!
Dit heb je nodig voor zo’n 4 trifles:
- 120 g pure chocolade
- 120 ml volle melk
- 500 ml slagroom
- 80 ml Baileys
- 40 g bloemsuiker
- 7 Oreo’s
20 min. voorbereiding & 2 uur in de koelkast
Met dank aan KitchenAid, Albert Heijn België & Ikea
Meer Zon(dig)dag:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier