Robine van Tilburg
chef online
chef online
2 September 2018
Bijgewerkt: 21 September 2021
Het warme weer doet ons verlangen naar... ijs! En banaantjes zijn gezond, toch? Redactrice Robine steekt zich op deze Zon(dig)dag vol met deze banaan-ijspralines.
Ingrediënten voor ongeveer 15 banaan-ijspralines:
- 1 banaan
- 50 g witte chocolade
- 50 g melkchocolade
- 2 koffielepeltjes kokosolie
10 min. voorbereiding & 2 uur in de diepvries
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Met dank aan Albert Heijn België, KitchenAid en Ikea
Meer Zon(dig)dag:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier