Robine van Tilburg
chef online
chef online
1 March 2020
Bijgewerkt: 22 September 2021
In de Zon(dig)dag-video van vandaag maakt redactrice Robine een van haar lievelingstaarten: banoffee pie. Een taart met koekjesbodem, romige karamelvulling, bananen én een gulle laag slagroom on top? Yes, please!
Wie houdt er nu niet van karamel, banaan en slagroom? Met deze banoffee pie palm je je gasten meteen helemaal in. Smakelijk!
Dit heb je nodig voor een taart:
- 200 g koekjes (Digestive-koekjes zijn ideaal)
- 80 g gesmolten boter
- een blikje gecondenseerde melk (3 uur laten staan in een pot met kokend water, volledig bedekt met water)
- 2 rijpe bananen
- 300 ml slagroom
- 3 eetlepels poedersuiker
30 min. voorbereiding & 1 uur in de koelkast
Met dank aan KitchenAid, Jumbo & Ikea
Meer Zon(dig)dag:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier