Robine van Tilburg
chef online
chef online
8 July 2018
Bijgewerkt: 21 September 2021
Vandaag pimpt Robine haar favoriete brownierecept. Wie houdt er nu niet van salted caramel? Deze brownies zijn voor échte zoetekauwen.
Ingrediënten voor een bakvorm (20 cm x 20 cm) vol brownies:
- 200 g pure chocolade
- 100 g boter
- 75 g witte kristalsuiker
- 100 g donkerbruine basterdsuiker
- 2 zakjes vanillesuiker
- 3 eieren
- 150 g zelfrijzende bloem
- Snufje zout
Voor de gezouten karamel:
- 50 gram witte kristalsuiker
- 2 eetlepels water
- 50 gram lichtbruine basterdsuiker
- 30 gram boter
- 75 ml room
- Een halve koffielepel grof zout
10 min. voorbereiding & een halfuurtje laten afkoelen
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Met dank aan Albert Heijn België, KitchenAid en Ikea
Meer Zon(dig)dag:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier