Robine van Tilburg
chef online
chef online
1 December 2019
Bijgewerkt: 21 September 2021
Brownies met Tony’s Chocolonely karamel-zeezout, het klinkt als een droom, maar dat is het niet langer! Redactrice Robine deelt haar recept met jou.
Nog tot en met maandag 9 december krijg je helemaal gratis en voor niets een reep Tony’s Chocolonely bij je Flair. Redactrice Robine toont je in de ‘Zon(dig)dag’-aflevering van vandaag haar belachelijk lekkere recept voor brownies met de populairste Tony’s Chocolonely-reep: die met karamel-zeezout!
Dit heb je nodig voor zo’n 9 (grote) brownies:
- 130 g pure chocolade
- 70 g Tony’s Chocolonely karamel-zeezout (& zo’n 100 g extra on top)
- 100 g boter
- 70 g witte kristalsuiker
- 100 g donkerbruine basterdsuiker
- koffielepeltje vanillearoma
- 3 eieren
- 150 g bloem
- koffielepeltje bakpoeder
- snuf zout
15 min. voorbereiding & 25 min. in de oven
Meer Zon(dig)dag:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier