Robine van Tilburg
chef online
chef online
21 April 2019
Bijgewerkt: 21 September 2021
Robine probeert deze week eens iets anders uit. Deze chocoladehummus is volledig veganistisch én het is een verrassende toevoeging bij de hapjes wanneer er vrienden op bezoek zijn.
Wil je eens iets nieuws uitproberen in de keuken? Deze chocoladehummus is eens iets helemaal anders. Haar inspiratie haalde Robine deze week van haar reis naar Caïro. Onze favoriete dip in combinatie met onze favoriete zoetigheid? Wij zijn fan!
Ingrediënten voor een schaaltje:
- 250 g kikkererwten uit blik, gespoeld
- 3 à 4 el ahornsiroop
- een lekje vanillearoma
- een snufje zout
- 3 à 4 eetlepels cacaopoeder
- 2 eetlepels water (meer toevoegen als de brij nog niet smeuïg genoeg is)
10 min. voorbereiding
Meer Zon(dig)dag:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier