Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hummus met een leuke twist. Én geschikt voor vegans!

ZON(DIG)DAG: chocoladehummus

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online


Robine probeert deze week eens iets anders uit. Deze chocoladehummus is volledig veganistisch én het is een verrassende toevoeging bij de hapjes wanneer er vrienden op bezoek zijn.


Wil je eens iets nieuws uitproberen in de keuken? Deze chocoladehummus is eens iets helemaal anders. Haar inspiratie haalde Robine deze week van haar reis naar Caïro. Onze favoriete dip in combinatie met onze favoriete zoetigheid? Wij zijn fan!

Ingrediënten voor een schaaltje:

  • 250 g kikkererwten uit blik, gespoeld
  • 3 à 4 el ahornsiroop
  • een lekje vanillearoma
  • een snufje zout
  • 3 à 4 eetlepels cacaopoeder
  • 2 eetlepels water (meer toevoegen als de brij nog niet smeuïg genoeg is)


10 min. voorbereiding


 

 

Meer Zon(dig)dag:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '