Robine van Tilburg
chef online
chef online
20 May 2018
Bijgewerkt: 21 September 2021
Tijd voor een klassieker! Vandaag maakt redactrice Robine chocolademoelleuxs, maar dan net een tikkeltje anders. Ze laat er minimagnums in smelten. Yes, please!
Ingrediënten voor 3 moelleuxs:
- 2 eierdooiers
- 2 eieren
- 100 g witte kristalsuiker
- 50 g bloem
- 110 g boter
- 100 g pure chocolade
- snufje zout
- een koffielepeltje bakpoeder
- 3 minimagnums
10 min. voorbereiding, 2 uur afkoelen & 8 min. in de oven
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Met dank aan Albert Heijn België, KitchenAid en Ikea
Meer Zon(dig)dag:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier