Robine van Tilburg
chef online
chef online
13 December 2020
Bijgewerkt: 23 September 2021
Chocolademoelleuxs met Baileys? De hemel bestaat! De komende 3 weken toon ik jullie mijn favoriete feestrecepten met een twist. Dat wordt smullen!
Ook al zijn de feestdagen dit jaar een stukje eenzamer dan andere jaren, ik wil jullie toch aanraden om er een groots feest van te maken, zij het in kleine kring. Deze chocolademoelleuxs zijn op zich al geniaal, maar de Baileys maakt het geheel nog een stuk feestelijker. Ik voegde trouwens ook wat edible dust toe (ik gebruikte deze van Mill & Mortar) want blingbling hoort nu eenmaal bij het eindejaar.
Ingrediënten voor zo’n 12 moelleuxs:
- 200 g pure chocolade
- 220 g boter
- 4 eieren + 4 eierdooiers
- 180 g witte kristalsuiker
- 100 g bloem
- snuf zout
- een glaasje Baileys
Meer Zon(dig)dag? Hier vind je alle receptjes in een handig overzicht.
Met dank aan Jumbo, KitchenAid & IKEA
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier