Robine van Tilburg
chef online
chef online
20 January 2019
Bijgewerkt: 21 September 2021
Vandaag maakt redactrice Robine een van haar favoriete taarten. Deze frangipanetaart met peer weet jou ongetwijfeld ook te bekoren.
Deze taart met frangipane en peer is een echte winner. Mijn liefste meter, tante Nan, maakt ze al jaren en deelde met veel liefde haar recept met haar metekindje, yours truly. Geniet ervan! Deze taart wordt zonder twijfel ook jouw favoriet.
Ingrediënten voor een frangipanetaart met peer:
- 100 g zachte boter
- 150 g witte kristalsuiker
- koffielepeltje amandelaroma
- 2 eieren
- 1 eetlepel melk
- 50 g amandelpoeder
- 90 g bloem
- half koffielepeltje bakpoeder
- snufje zout
10 min. voorbereiding & 20 min. in de oven
Met dank aan Albert Heijn België, KitchenAid en Ikea
Meer Zon(dig)dag:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier