Robine van Tilburg
chef online
chef online
9 May 2021
Bijgewerkt: 23 September 2021
Hoera! Vandaag is het weer tijd voor een zoute Zon(dig)dag. Deze kaasballetjes zijn belachelijk lekker. Wij zijn verslaafd!
De kazen die je gebruikt voor deze kaasballetjes kan je uiteraard helemaal zelf kiezen. Je kan ook voor één geraspte kaas gaan, lekker makkelijk. Als sausje ga ik steevast voor een simpele ketchup of mosterd. Maar wees gerust origineler!
Video: Lissa Van Eesbeeck
Ingrediënten voor zo’n 10 balletjes:
- 60 g gouda
- 60 g emmentaler
- 30 g parmezaanse kaas
- 1 ei
- een eetlepel water
- wat zwarte peper
- 50 g bloem
- zonnebloemolie om in te frituren
Meer Zon(dig)dag? Hier vind je alle receptjes in een handig overzicht.
Met dank aan Jumbo, KitchenAid & IKEA
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier