Robine van Tilburg
chef online
chef online
23 December 2018
Bijgewerkt: 21 September 2021
Nu Kerstmis voor de deur staat kon redactrice Robine het ui-te-raard niet laten om een goeie ouwe kerststronk, maar dan à la Zon(dig)dag te maken. Aanvallen!
Wie houdt er nu niet van de kerstperiode? En welk onmens is er nu niet te vinden voor een kerststronk op Kerstmis? Deze kerstbûche, gevuld met chocolademousse en Magnums én rijkelijk overgoten met chocoladeganache, maakt van jou familielid van het jaar!
Ingrediënten voor deze luxueuze kerststronk:
- 1 l slagroom
- 70 g poedersuiker
- 250 g melkchocolade
- 2 Magnums
- 2 uur in de diepvries
- 250 ml slagroom
- 200 g pure chocolade
- eetbare versiering (ik gebruikte een mengeling van Dr. Oetker-strooisels, te verkrijgen bij Albert Heijn, en 2 mini-Magnums)
20 min. voorbereiding & 2 uur in de diepvries
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Met dank aan Albert Heijn België, KitchenAid en Ikea
Meer Zon(dig)dag:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier