

Robine van Tilburg
chef online
chef online
12 August 2018
Bijgewerkt: 21 September 2021
Wie houdt er nu niet van rijstpap? De bruine suiker laten we vandaag achterwege. Insert: kokos! Vandaag maakt redactrice Robine heerlijke creamy kokosrijstpap.
Ingrediënten voor 4 schaaltjes kokosrijstpap:
- 100 g arboriorijst
- 230 ml water
- 500 ml volle melk
- 100 g witte kristalsuiker
- 200 ml kokosmelk
- geraspte kokos
1 uur voorbereiding
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Met dank aan Albert Heijn België, KitchenAid en Ikea
Meer Zon(dig)dag:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier