Robine van Tilburg
chef online
chef online
12 July 2020
Bijgewerkt: 22 September 2021
Deze Zon(dig)dag draag ik op aan het lekkerste ijsje dat er ooit bestaan heeft. De Solero-panna-cotta is hét zomerse dessert dat je hartje deze zomer zal veroveren.
Of je hebt totáál geen idee waarover ik loop te zeuren, of je bent samen met mij al jaren naarstig alle supermarkten aan het afschuimen in de hoop je geliefde, met uitsterven bedreigde lievelingsijsje nog ergens te vinden. Ja, dames en heren, ik heb het over de Solero. Het exotische ijsje met romige kern zal je met de ogen toe zonder twijfel herkennen in het dessert dat ik vandaag voor jullie prepareer. Ik presenteer u: de Solero-panna-cotta!
Dit heb je nodig voor 4 panna cotta’s:
- 100 ml (volle) melk
- 350 ml room
- 2 blaadjes gelatine, geweekt in koud water
- (merg van een) vanillestokje
- 50 g witte kristalsuiker
- halve mango
- koffielepeltje poedersuiker
- 2 passievruchten
Meer Zon(dig)dag? Hier vind je alle receptjes in een handig overzicht.
Met dank aan Jumbo, KitchenAid & IKEA
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier