Deze week vind je bij je Flair de pocket voor een ontbijt met bubbels voor 15 euro p.p.
Eva’s edito: ‘Zelfs als we thuis een diepvriespizza opwarmen, maak ik er een feestje van’
Deze week vind je bij je Flair de pocket voor een ontbijt met bubbels voor maar 15 euro per persoon. Hoofdredactrice Eva vertelt hoe lekker eten voor haar op zich al op vakantie zijn is.
Als ik een reisbestemming zoek, staar ik minstens zo lang naar de foto’s van gerechten die er geserveerd worden als naar foto’s van het zwembad. Op foto’s van mensen op terrasjes probeer ik mee te kijken welke lokale lekkernijen er op hun bord liggen. Ik googel vooraf welke specialiteiten ik zeker moet proberen en wat het beste gebakje bij de bakker is.
Het reisverslag achteraf is ongeveer hetzelfde. Ik zal je vertellen waar de leukste baaitjes om te zwemmen zijn, maar vooral ook waar ze de beste inktvisjes grillen, waar de huiscocktail een must is en in welk restaurant de pasta écht nog door de bomma gemaakt wordt. En ook wel van welke wijn je de volgende dag zo’n kater hebt dat je de hele dag onder een zonnehoed moet liggen schuilen. Maar dat hoort er ook bij. Lekker eten is voor mij op zich al op vakantie zijn. Zelfs als het gewoon thuis is. Al gooien we een diepvriespizza in de oven (zoals vanavond dus), dan maak ik er een pizzafeestje van, met mooie servetten, wat rucola om erop te strooien en de pizza’s in het midden om te delen. Dan zit je toch precies in Italië?
Alleen voor ontbijt lukt me dat niet. Aan de ontbijttafel heerst zelden een vakantiegevoel bij ons thuis. Er hangt eerder één grote wolk ochtendhumeur boven tafel. Mijn gezin is dol op ontbijtgranen. Het liefst elke dag dezelfde, in dezelfde kom, waarin ze veel te lang in de melk dobberen tot ze wak geworden zijn, met de doos tussen hen in als veilige barrière. Zelf loop ik elke ochtend gemiddeld tien minuten achter op schema, dus ontbijten lukt bijna nooit. Ik hou het bij één of twee cappuccino’s.
Dus googel ik nu al voor onze volgende vakantie hoe het ontbijt eruitziet. Eitjes, vers brood, ambachtelijke confituurtjes en – komaan, waarom ook niet – een mimosa om de dag goed te starten. Misschien wacht ik niet op vakantie en boek ik al een ontbijtje met bubbels uit onze pocket. Om dan weg te dromen bij de reis van Marie in de champagnestreek (blz. 70 in Flair). Elke dag bubbelen, ik zoek alvast de bijbehorende gerechtjes op!
Achter de schermen
Self-lovevideo’s
Self-lovevideo’s
Achter de schermen bij de opnames van onze self-lovevideo’s met lezeressen: videografe Anke brengt hen allemaal prachtig in beeld. Check de video’s op Flair.be!
Barbecue bij Elke Clijsters
Barbecue bij Elke Clijsters
Team Flair ging barbecueën bij Elke Clijsters thuis en buldog Blue keek goedkeurend toe in de hoop ook een worstje of brochette te scoren! Check blz. 52 in Flair.
Zomerfavoriet
Zomerfavoriet
Beautyredactrice Charlotte: ‘Ik hou niet zo van zware, intense geuren – zeker niet tijdens mijn zwangerschap – dus mijn zomerfavoriet was snel gekozen: Fizzy Mint is een frisse munt- en citrusgeur.’ (blz. 34 in Flair)
Lees Flair in onze app
Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!
>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<
Lees ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier